Wil jij ook leren jezelf centraal te stellen terwijl je gewend bent vooral te zorgen voor een ander? 

Daar help ik je graag bij in een gratis telefonische zorg-voor-jezelf inzichtsessie!

 

 

Wil jij jouw naaste verzorgen en begeleiden vanuit jouw eigen kracht, maar…

Heb je vaak het gevoel dat je tekortschiet door tijdgebrek?

Wordt er veel beroep op jou gedaan en voel je jezelf gestrest en uitgeput?

Heb je behoefte om te ontdekken hoe je jouw accu weer op kunt laden?

Meld je dan nu aan voor de 30 minuten durende gratis zorg-voor-jezelf inzichtsessie (t.w.v. €45,-) met mij!

LET OP: Ik geef mijn zorg-voor-jezelf inzichtsessie maar beperkt weg. Wees er dus snel bij en reserveer nu je plek, want vol = vol!

Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven!

Om de beste zorg aan jouw naaste te kunnen bieden, is het van essentieel belang dat jij op de eerste plaats goed voor jezelf zorgt! Mijn naam is Claudia Kicken en dit advies kreeg ik jaren geleden van een therapeut op een moment dat ik zelf in een pittige burn-out zat. Een mooie theorie, maar dat in de praktijk brengen is nog niet zo eenvoudig! Sinds 1997 zorg ik als verpleegkundige al voor het welzijn van anderen. In 2010 zette ik mijn eerste stappen op het pad van therapeutschap, een andere manier om voor anderen te zorgen. In 2012 werd ik gevloerd door een burn-out. Ik schaamde me kapot; ik wist toch hoe het allemaal moest? En toch kreeg ik een burn-out! Dit was het moment waarop ik alle goede adviezen die ik steeds aan anderen gaf, op mezelf toe moest gaan passen. Ik moest mezelf in het middelpunt van mijn leven gaan zetten! Als je gewend bent om vooral altijd voor anderen te zorgen, is dat niet eenvoudig. Het voelde egoïstisch en ging volledig tegen al mijn overtuigingen in. Maar ik ging door en ontwikkelde mezelf steeds meer als mens én als therapeut. Ik kreeg weer plezier in mijzelf, in mijn leven én in mijn werk. In tijdens van stress en onrust weet ik hoe ik mezelf in balans kan houden. Dat gun ik jou ook!

Wil je meer lezen over mij en mijn praktijk? Neem dan een kijkje op https://souldoulalimburg.nl 

Vraag direct jouw sessie aan:

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen zal ik contact met je opnemen om een datum en tijd met je in te plannen.

5 + 11 =